Procesbegeleider CPO

bewonersparticipatie & collectief particulier opdrachtgeverschap

 

Wat ga je doen

Als procesbegeleider bewonersparticipatie/CPO verzorg je voor of namens onze opdrachtgevers de projectcoördinatie bij de (her)ontwikkeling van woningen. Je begeleidt hen in de te nemen stappen en te maken keuzes, zorgt voor duidelijke communicatie richting alle betrokkenen. Daarnaast coördineer, creëer en bewaak je de planning, financiën, contracten en afspraken van het project. Je werkt hierin zelfstandig en draagt een grote mate van verantwoordelijk­heid en vrijheid in het organiseren van je werkzaamheden. Je onderhoudt goed contact met zowel de opdrachtgever als overige betrokkenen.

 

Wie ben jij

 

  • Je bent een ondernemend type met HBO(+) denk- en werkniveau, met een bouwkundige, facilitaire of vastgoed gerelateerde vooropleiding.
  • Je hebt ervaring of op zijn minst affiniteit met ontwikkel- of bouwprojecten. Ervaring met Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is een pré.
  • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden maken dat je alle betrokkenen tijdens het proces mee kunt nemen. Je weet zelfstandig de dialoog aan te gaan, de juiste (diepte)vragen te stellen en te laveren en schakelen tussen de verschillende belangen en projecten.
  • Je werkt zelfstandig, bent accuraat en dienstverlenend ingesteld en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt affiniteit met cijfers en deinst niet terug voor juridische teksten.
  • Je bent flexibel in je werktijden.