Georgeanne van Liebergen

“Ik werk hier nu sinds 2012 als projectleider en MT-lid, en heb in 2016 de directierol van Fons overgenomen. In die tijd ben ik meegegroeid in het gedachtengoed van De Loods. Dat spreekt me enorm aan. Het gevoel van eigenaarschap is hier ongekend groot. Dat maak mensen betrokken en enthousiast. Ook opdrachtgevers en bewoners.”

“Onze kracht is dat wij projecten integraal benaderen en alle expertise die daarvoor nodig is, in eigen beheer hebben. De rol van projectleider wordt ingevuld afhankelijk van de vraag. Een generalist die alle kennisgebieden met elkaar verbindt. Die integraliteit maakt ook dat wij opgaven heel snel inzichtelijk kunnen maken in een aantal scenario’s. Vooral als het écht moeilijk wordt of wanneer de klant nog niet goed weet wat hij wil, is De Loods op zijn best.”

“Mijn kracht als directeur? Dat is wat me ook een goede projectleider maakt. Ik ben iemand die altijd scherp het doel in de gaten houdt en bijstuurt wanneer dat nodig is. Koppig en vol energie. Ik sleur net zo lang aan een zaak tot het weer de goede kant op gaat. Kennelijk ben ik daarin zo aanstekelijk of overtuigend dat mensen graag met me meesleuren en het dan van me overnemen. Op naar het volgende.”

Functie

Projectleider | directeur

 Het gevoel van eigenaarschap is hier enorm!

Favoriet project

Peppelhof, Veghel

“We hebben dit wooncomplex voor ouderen echt samen met de bewoners gerenoveerd. Ze besloten zelf voor renovatie, bepaalden zelf het niveau, waren bij alle vergaderingen, maakten zelf notulen … Prachtig om te zien hoe professioneel deze leken hun rol invulden en in staat bleken voorbij hun eigen belangen te denken. Ze vragen me nog regelmatig op de koffie en vertellen dan hoe gelukkig ze hier zijn. Kijk, dát geeft mij nu energie!”

Alle medewerkers