Marèn van Duuren

“Vanaf januari 2017 ben ik het team van de Loods gaan versterken. Wat mij destijds aansprak in de Loods is de verfrissende en eigentijdse kijk op zaken, waardoor ze zich onderscheiden van de rest. In mijn werk als woonconsulente bij Trudo heb ik de Loods ervaren als deskundige, professionele doorpakkers. Inmiddels, ruim een jaar verder, kan ik dit gevoel alleen maar onderstrepen. Met helder doel voor ogen pakken wij onze projecten op. Door onze onderlinge krachten te bundelen hebben we de meeste kennis en creativiteit in huis. Integraal van A tot Z.

Mijn jarenlange achtergrond in de woningbouwsector maakt dat ik projecten vanuit verschillende perspectieven kan bekijken, zoals bewoners en opdrachtgever. Het is mij niet onbekend welke vraagstukken ik kan verwachten. Daarmee denk ik makkelijker in te kunnen spelen op de wensen van de verschillende belanghebbenden. Mijn kracht is mijn creativiteit in het bedenken van oplossingen en resultaatgerichte aanpak zonder de bewoner uit het oog te verliezen. ”

Functie

Projectleider bewoners

 Ik kan projecten vanuit verschillende perspectieven bekijken, zoals bewoners en opdrachtgevers.

Favoriet project

Transformatie Hoog Heelsum, Renkum

“Ik vond dit een fijn project met erg leuke bewoners om te begeleiden. Ik ben er trots op dat we een score van 100% deelname hebben weten te behalen. Zeker omdat het zo’n grote transformatie betrof, voor bewoners niet niks.
Fijn dat ik aan deze voor alle partijen geslaagde transformatie een positief steentje bij heb kunnen dragen.”

Alle medewerkers