Tjeerd Ligthart

“Het mooie van werken bij de Loods is, middels de coöperatieve organisatie, bijdragen aan een betere leefomgeving. De betrokkenheid, openheid en de toevoeging van de maatschappelijke waarde maakt de Loods voor mij de perfecte werkomgeving.

In mijn functie als bouwkundig medewerker bij de afdeling onderhoud houd ik me dagelijks bezig met renovatie en transformatieprojecten, voornamelijk gericht op sociale huurwoningen.
Het mooie van deze functie is de breedte van de werkzaamheden. De ene dag doe ik bouwkundige opnames bij bewoners thuis, waar ik de andere dag plannen aan het opstellen ben om de renovatie zo soepel mogelijk te laten verlopen voor zowel bewoner als corporatie. Hoe verhogen we het woonplezier, de kwaliteit van het vastgoed én zijn we duidelijk naar de bewoner over wat er gaat gebeuren? En dat zonder als overlast te worden ervaren door de bewoners én doen we dat op een duurzame manier?

In dit soort vraagstukken kan ik mijn passie perfect kwijt; het slaan van de brug tussen de mens en de techniek. Alle technische vragen worden namelijk constant bekeken met de bewoners in het achterhoofd. Hier doen we het bij de Loods namelijk voor; de bewoners. Deze intrinsieke motivatie leeft bij alle medewerkers en maakt het een plezier om samen aan de meest uiteenlopende renovatie- en transformatieprojecten te werken.”

Functie

Bouwkundig medewerker

Mijn passie: Het slaan van de brug tussen mens en techniek.

Alle medewerkers