Tom Wolters

“In bijna elk gebouw zit wel een mooi verhaal wat af te stoffen is waardoor je weer ziet waar de oorspronkelijke kwaliteit zat. Dat zie ik eigenlijk ook echt als sport om bij een gebouw wat oogt als vergane glorie, en waar misschien al sloop op de loer ligt, de kwaliteiten weer boven water te krijgen; om met een team van experts tot een frisse en verrassende aanpak te komen waarmee de opdrachtgever kwaliteit terugbrengt aan de bebouwde omgeving voor de lange termijn.”

“Ik werk graag met een heldere rolverdeling, overzicht en structuur in een traject waarin de kritische paden continu onder de aandacht blijven. Daarnaast kan ik plezier en humor in het werk ook erg waarderen, altijd serieus is ook zoiets denk ik dan maar”

“Mijn waardering voor oude ambachtelijke werkwijze, materialen en denkwijze combineer ik graag met technieken en high tech innovaties van nu. Het is denk ik wat dat betreft zoeken naar een gezonde balans die overigens wat mij betreft verder gaat dan de voordeur van de bewoners. Een verzameling goede NOM woningen maakt namelijk nog geen prettige leefomgeving. Als het even kan zou ik dus ook zeker opteren voor het verbeteren van de groene en blauwe structuren bij een project. Dan laten we weer een stukje omgeving beter achter voor de komende generaties dan dat we hem aantroffen. Elk stapje is er één toch?”

Functie

Projectleider

Ik zie het echt als sport om bij een gebouw wat oogt als vergane glorie, en waar misschien al sloop op de loer ligt, de kwaliteiten weer boven water te krijgen.

Alle medewerkers