OnTop

Nxt Level Housing


OnTop, Nxt Level Housing maakt dit mogelijk.

Get on top!

Dankzij de ontwikkeling van een uniek plenum zijn wij in staat te bouwen volgens een modulair bouwprincipe, onafhankelijk van de onderliggende constructie. Dit stelt ons in staat om bestaande gebouwen op te toppen en dus snel nieuwe woningen te creëren, zonder dat daar extra (schaarse) m2’s bouwgrond voor nodig zijn.

Ons plenum kan voorzien in ventilatie, brandveiligheid, dakisolatie en geluidsreductie voor de gestandaardiseerde 3D modules, woonunits, die op de bestaande bouw geplaatst worden. Eenmaal on-site hoeven ze enkel op het plenum gemonteerd te worden. Dit kan volgens een vrije indeling en neemt per module hooguit een half uur in beslag.


De gestandaardiseerde modules zelf zijn circulair en voor 95% volledig gereed gemaakt in de fabriek.

We hebben met veel zorg en aandacht 3 gestandaardiseerde enkellaags woningen ontwikkeld, welke naar wens te schakelen zijn. Dat betekent dat we flexibel samenstellingen kunnen maken, op basis van de wensen van onze opdrachtgever.

Bovendien zijn de modules daardoor ook flexibel inzetbaar; als uitbreiding van bestaande bouw, op zichzelf staand of als wisselwoning tijdens een renovatie.

De uitstraling kan steeds verschillen, omdat wij modules onder architectuur bouwen. Daarbij houden we ook rekening met de stedenbouwkundige wensen, eisen en/of richtlijnen.

In een fabriek in Estland geproduceerd

Sneller, efficiënter, goedkoper en duurzamer

Omdat we in basis werken met 3 standaarden en 95% van de bouw van de modules plaatsvindt in de fabriek, is er een continue productiestroom.

De modules worden kant en klaar opgeleverd en naar de bestemming vervoerd. Eenmaal op de eindbestemming hoeven de woonunits enkel nog te worden gemonteerd. In de praktijk betekent dit dat er op 1 dag zo’n 15 tot 30 woningen geplaatst kunnen worden.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om de modules tussentijds gemakkelijk te verplaatsen en ze met der tijd een nieuwe bestemming te geven. Zo kunnen woningen ‘hergebruikt’ worden, maar bijvoorbeeld ook herhaaldelijk ingezet worden als wisselwoningen voor diverse renovaties.


Elk vraagstuk is uniek, ons werkproces is identiek

Wilt u ook graag een quickscan laten maken voor uw gebouw? Neem dan contact op.

Georgeanne De Leuw – van Liebergen

06 – 53 66 15 28

Ga naar OnTop, Nxt Level Housing voor meer informatie.