Ervaren modelleur

Wat ga je doen

Bij De Loods werk je als ervaren modelleur mee op onze afdeling “engineering”. Je vindt het leuk om jezelf in de verschillende werkzaamheden, zowel binnen als buiten, vast te bijten. Samen met jouw collega’s werk je in Archicad een VO tot bestek- en werktekeningen uit en bouwt en beheert 3D modellen in BIM. We bieden je de mogelijkheid om je te bekwamen in bouwbesluiten, BENG, stikstof- en/of energienormen.
We geven je graag de ruimte om, in lijn met je eigen ambities en interesses, verder te ontwikkelen. Het is immers gaaf om zelfstandig bij te dragen aan bijvoorbeeld de herbestemming van een oud klooster, de nieuwbouw van een MFA of de verduurzaming van een groot aantal woningen.

 

Wie ben jij

 

  • Je hebt HBO-bouwkunde, en liefst ook MBO-bouwkunde, afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, werkt graag samen, durft initiatief te nemen en bent niet bang om dingen aan te pakken.
  • Je bent enthousiast en leergierig.
  • Je hebt ruime ervaring met Archicad en/of met 3D modelleren in BIM.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om zowel intern als extern contacten met betrokkenen te onderhouden.
  • Je wilt graag leren over nieuwe, duurzame (biobased) materialen.
  • Je bent woonachtig in de regio Veghel, Eindhoven, Nederweert.

 

Wat hebben wij te bieden

Naast het salaris (op basis van CAO Architecten) bieden we een uitgebreid pakket met secundaire voorwaarden zoals 30 vrije dagen, tijd voor tijd, flexibele arbeidstijden, winstdelingsregeling, opleidingen/cursussen en interessante kilometervergoeding.
Maar het meest waardevolle is dat we je de ruimte geven om naar eigen ambitie en interesses je verder te bekwamen in diverse kennisgebieden.
 

Hoe nu verder

Ben jij enthousiast en sta je te popelen om kennis te maken. Bel of mail ons en we plannen snel een afspraak in. Onze contactpersoon is Rob van Beem, hij is bereikbaar via 0492 – 793 783 of rob@deloods.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Sollicitanten met oprechte interesse in deze functie en De Loods worden juist erg op prijs gesteld!