Contact

De Loods is al meer dan 30 jaar specialist en adviseur in onderhoud, nieuwbouw en cocreatie van vastgoed, vóór opdrachtgevers en mét bewoners. Onze roots in de corporatiewereld en onze horizontale bedrijfsstructuur staan garant voor ons inlevingsvermogen in de belangen van de bewoners. De Loods is een onafhankelijke procesleider en bruggenbouwer die de taal spreekt van alle partijen. Onze integrale aanpak resulteert in mooie, praktische, haalbare én gedragen plannen binnen de gestelde kaders.

Wilt u meer over ons weten? Een afspraak inplannen of eens persoonlijk kennismaken?
Neem gerust contact met ons op.

De Loods architecten en adviseurs BV
Bosscheweg 16
5735 GV Aarle-Rixtel

  • BTW NL.0089.01.557.B01
  • KvK 12020581

 

Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur DNR2011, herziening juli 2013

De Loods architecten en adviseurs B.V., Bosscheweg, Aarle-Rixtel, Netherlands

Een organisatie is zo sterk als haar mensen. Vanuit die overtuiging kiest De Loods voor een bijzondere bedrijfsvorm, waarin die mensen centraal staan: de coöperatieve vereniging.

Ons vak gaat niet over stenen, niet over gebouwen. Architectuur gaat over mensen die in die gebouwen wonen, werken, leren, herstellen, ontspannen, verlangen, liefhebben, groeien, dromen. Voor die mensen is er De Loods. Niet als bureau, maar als Leon, Suzanne, Fons, Paul, Anja … Want wij geloven in de kracht van het individu. Daarom kiezen we voor coöperatief beheer. Die geeft ons de ruimte en de stimulans om ons allerbeste zelf te zijn.