Anouk van de Vorst

“Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met De Loods via een eerdere werkgever. De Loods kreeg van hen de opdracht voor het ontwerp van een woon-zorg concept. Wat mij toen al opviel was de grote betrokkenheid bij de eindgebruiker en de brede kennis en kunde die hier in huis zit als het gaat om bijzondere huisvesting.
Wat ik op dat moment nog niet wist, is dat De Loods ook een eigen merk heeft waarmee ze CPO-projecten ontwikkelen: Iedereenkanbouwen. Omdat bij CPO de eindgebruiker centraal staat en deze vorm van bouwen zich continue blijft ontwikkelen, past dit perfect binnen het aanbod van De Loods.
Waar ik eerder werkzaam was in de rol van officemanager bij een begeleidingsbureau voor CPO-projecten, heb ik bij De Loods de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen als assistent projectcoördinator bij Iedereenkanbouwen. Het ontzorgen, regelen en organiseren is wat ik vanuit mijn achtergrond nog steeds graag doe en in deze functie mag ik daarmee ook nog eens consumenten helpen met het realiseren van hun woondroom; een perfecte combinatie!”

Functie

procesbegeleider CPO

De eindgebruiker staat bij ons centraal.

Alle medewerkers