Bart Kusters

“Als het om technisch complexe zaken gaat, komen ze doorgaans bij mij terecht. Ik ben bij De Loods degene die zich vastbijt in vraagstukken die veel research vergen. Dat vind ik leuk. Net als detailleren. Goed detailleren veronderstelt eveneens veel uitzoekwerk. Hoe kun je iets het beste maken? Het slimst en meest voordelig?”

“Eigenlijk is De Loods een architectenbureau in de traditionele zin van het woord. Vroeger had je de bouwheer die over alle aspecten van de bouw ging. Door de jaren heen is dat verschraald, werd de architect enkel nog vormgever en moesten er voor andere zaken allerlei specialisten bij worden gehaald. Bij De Loods komt alles weer bij elkaar. Ontwerp, techniek, kosten, akoestiek, brandveiligheid, energieprestaties … alles in één hand.”

Functie

Tekenaar | Modelleur

 Ontwerp, techniek, kosten, akoestiek, brandveiligheid, energieprestaties … alles in één hand.

MFA onderwijs

Favoriet project

MFA Handel, Handel

“Deze nieuwe MFA laat een knap staaltje architectuur zien. Zowel in stedenbouwkundig opzicht als in detaillering. Het ontwerp vormt zich heel natuurlijk in de straat en de toegepaste materialen stralen pure kwaliteit en duurzaamheid uit.”

Alle medewerkers