Suzanne van Deursen

“Een aantal jaren geleden deed ik zelf mee aan een CPO-project, waarbij ik ook voorzitter was van onze vereniging. Het liep niet zo soepel – de begeleidende ontwikkelaar bleek net zo’n leek als wij – totdat De Loods het project los trok. Zo leerde ik deze club kennen; enorm kundig en betrokken. Enkele jaren later kon ik hier zelf aan de slag bij Iedereenkanbouwen.nl.”

“Dat De Loods een apart merk heeft om CPO’ers te begeleiden bij het realiseren van hun droomwoning, illustreert hoe professioneel dat wordt aangepakt. Dat deed het bureau 40 jaar geleden al, toen nog nooit iemand van CPO had gehoord. Het allereerste project van De Loods was immers een doe-het-zelf-ontwikkel-en-bouw traject in Griendtsveen. CPO avant la lettre!”

“CPO is méér dan een hype. Zelfs de meest traditionele ontwikkelaars kunnen niet langer ontkennen dat de woonconsument centraal dient te staan. Kijk naar wat er gebeurde in Brandevoort tijdens de crisis. Bijna alles lag stil, maar het project van Iedereenkanbouwen liep door en werd opgeleverd. Dat consumentgerichte denken en werken zit deze club in de genen.”

“Ik ben van oorsprong facility manager. Regelen, organiseren, onderhandelen, alle neuzen dezelfde kant op krijgen … Als projectleider bij Iedereenkanbouwen.nl doe ik in feite hetzelfde. Uiteindelijk gaat het erom dat straks iedereen op hetzelfde moment bij de notaris zit. Daar werk je met zijn allen naartoe. En daar werken we met ons allen bij De Loods naartoe.”

Consumentgericht denken en werken zit ons in de genen.

Alle medewerkers