Joyce Fisscher

“Tijdens mijn post master over slimme en gezonde woonomgevingen heb ik ervaren hoe waardevol het is om te ontwerpen vanuit empathie met de gebruiker en daarbij ook de gebruiker te betrekken in het ontwerpproces. Hierdoor kan architectuur daadwerkelijk de kwaliteit van leven van mensen verbeteren. En dit is precies de ambitie die ik bij De Loods herkende. Ook de maatschappelijke betrokkenheid van het bureau is iets wat mij erg aanspreekt. Ik ben dan ook blij dat ik op deze plek terecht ben gekomen, waar ik de kans krijg om mezelf in de praktijk verder te ontwikkelen op zowel architectonisch, bouwtechnisch en grafisch gebied. Kennis die hier allemaal in huis is en die je snel oppikt door de integrale en gelijkwaardige manier van werken.

Hier bouwen we samen aan een gezonde bebouwde leefomgeving. Een omgeving die nooit af is. Al helemaal niet op het moment van oplevering, dan begint het pas. Ik vind dan ook dat een ontwerp niet als iets statisch moet worden vormgegeven, maar met oog voor vrijheid in gebruik. Een ruimte die de gebruiker inspireert en daardoor zijn identiteit aanneemt.”

Functie

architect

Ik vind dat een ontwerp niet als iets statisch moet worden vormgegeven, maar met oog voor vrijheid in gebruik. Een ruimte die de gebruiker inspireert en daardoor zijn identiteit aanneemt.

Alle medewerkers