Nienke van Dijk

“Toen ik 3 jaar geleden in het laatste jaar van mijn middelbare school een onderwerp moest kiezen voor mijn profielwerkstuk was ik er snel van overtuigd dat dit iets met het bouwen en ontwerpen van huizen te maken moest hebben. Ik vond de bouw en uitstraling van huizen interessant maar wist niet welke kant ik in wilde, ontwerp of bouwkunde.
Voor dit profielwerkstuk mocht ik een week een kijkje nemen in het bedrijfsleven. Via via ben ik toen bij De Loods terecht gekomen. Ze hebben mij hier toen erg enthousiast weten te maken voor hun vak. In die week heeft De Loods mij verschillende disciplines binnen het bureau laten zien. In combinatie met mijn interesse voor natuur- en wiskunde stond hierna mijn keuze vast en koos voor bouwkunde. Inmiddels heb ik de eerste 2 jaar van mijn studie bouwkunde afgerond.
Nu, in mijn 3e leerjaar mag ik bij De Loods stage lopen binnen de afdeling onderhoud. Ik hoop hier mijn kennis op gebied van bouw, renovatie en verduurzaming te verbreden. Ook ben ik benieuwd hoe het samenwerken met bewoners, opdrachtgever of eventuele andere partijen mij gaat bevallen. Het lijkt mij erg leuk om met verschillende partijen samen te werken en betrokken te zijn.”

Functie

Stagiaire

Ik hoop hier mijn kennis op gebied van bouw, renovatie en verduurzaming te verbreden.

Alle medewerkers