Jos Roozendaal

“Zolang ik mij kan herinneren heb ik al interesse in de bouw en alles wat daarmee samenhangt. Van jongs af aan wist ik dus al dat ik in de “bouw” werkzaam wilde zijn. Na mijn studie ben ik bij een architectenbureau gaan werken. En inmiddels ben ik enige tijd werkzaam voor De Loods.

Wat ik bij De Loods vooral zo boeiend vind is de diversiteit van de projecten. Deze projecten omvatten onder meer nieuwbouw, renovatie, transformatie, wijkverbetering, CPO’ s, en MFA’s. Verder spreekt de kennis die er binnen De Loods aanwezig is me erg aan. Er wordt nauw samengewerkt om het beste resultaat neer te zetten, hierbij staat de uiteindelijke gebruiker altijd centraal.
Persoonlijk gaat mijn passie in de bouw uit naar het modelleren en technisch uitwerken van de diverse projecten, zoveel mogelijk in samenspraak met de uiteindelijke gebruiker.”

Functie

Tekenaar | modelleur

 Mijn passie is het modelleren en technisch uitwerken van verschillende projecten.

Favoriet project

Herbestemming Gemeentehuis, Eersel

“Geen alledaagse opdracht; het realiseren van moderne luxe appartementen in een oud gebouw. In dit geval het voormalige gemeentehuis van Eersel. Ik vind het een leuke uitdaging om geen standaard woningen uit te tekenen en iets totaal anders te creëren in zo’n publiek gebouw. Een mooie klus om aan te werken!”

Alle medewerkers