Rob van Beem

“Ik kreeg ik de vraag of ik wellicht open zou staan om bij De Loods te komen werken in de functie van Hoofd Administratie en HRM.
De Loods is een coöperatie waar de mens voorop staat, of het nu gaat om de opdrachtgevers, toekomstige bewoners of de eigen medewerkers, het voor mij belangrijke sociale karakter komt hier heel snel naar voren. Dat is waar De Loods voor staat en die visie sluit helemaal aan bij hoe ik zelf in het leven sta en past me dan ook helemaal.
Voor mij is het belangrijk om te werken in een organisatie, vereniging of bestuur waar de mensen belangrijk worden gevonden en waar ik mijn ei kwijt kan als het gaat om administratieve, leidinggevende en organisatorische werkzaamheden. Daarnaast denk ik dat mijn bijdrage van toegevoegde waarde zal zijn als het gaat om het HR-beleid.
Daarnaast heeft de sector waarin gewerkt wordt ook weer veel raakvlakken met de bouwsector, waar ik na al die jaren veel affiniteit mee heb.
Ik trof hier een gedreven, kundig en hecht team aan dat samen op een leuke, professionele en positieve wijze mooie projecten wil realiseren en daar ook heel trots op is. Ik kreeg daar meteen het goede gevoel bij en wil daar graag onderdeel van uitmaken en denk daar met mijn eerder opgedane kennis, kunde en ervaring een steentje aan bij te kunnen dragen. Op de eerder gestelde vraag kon ik dan ook snel volmondig positief reageren.”

Functie

Hoofd administratie & HRM

De Loods is een coöperatie waar de mens voorop staat, of het nu gaat om de opdrachtgevers, toekomstige bewoners of de eigen medewerkers.

Alle medewerkers