Tessa van den Broek

Vanaf maart 2022 mag ik als directeur een bijdrage leveren aan de continuïteit en ontwikkeling van De Loods. Met mijn bouwkundige en bedrijfskundige achtergrond ben ik inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de bouw- en vastgoedbranche. Mijn ervaring strekt zich uit van vastgoed- en gebiedsontwikkeling naar diverse eindverantwoordelijke posities in de aannemerij. De stap naar deze functie bij De Loods voelt als terugkeren naar mijn persoonlijke passie.

Werken aan betekenisvolle huisvesting, vanuit een integrale aanpak en de bewoners/gebruikers daarin centraal stellend… Met een team van mensen die elk vanuit hun eigen expertise maar gedeelde sociale betrokkenheid het beste, duurzame en betaalbare resultaat willen behalen… Dat is fantastisch om te doen!

Doordat we bij De Loods over vele expertise-velden beschikken, dragen wij bij aan zeer uiteenlopende vraagstukken op het gebied van huisvesting. Van ruimtelijke of haalbaarheids­onderzoeken, nieuwe huisvesting tot verduurzaming of herbestemming van bestaand vastgoed. En van strategische analyses (sloop-nieuwbouw of toch transformeren en verduurzamen?) tot operationele dienstverlening. Bijvoorbeeld op gebied van bouwkundig advies, kostendeskundigheid,  energieprestatie of begeleiding van collectief particulier opdrachtgeverschap.

De Loods is een organisatie met een sterk sociaal-maatschappelijk karakter. Waarde hechten aan duurzaamheid is daar onlosmakelijk mee verbonden. Vanuit De Loods hanteren we daarbij een breder perspectief dan veelal gebruikelijk. Onze architectuur is dienend in de zin van ‘tijdloze architectuur’ ofwel een blijvende (beeld)kwaliteit, zowel vanuit esthetisch als technisch als functioneel perspectief.

De eigenzinnigheid van De Loods blijkt ook uit haar organisatievorm, wij zijn namelijk een coöperatie. Zeggenschap, verantwoordelijkheid en betrokkenheid ligt daarmee veel dieper verankerd bij alle medewerkers. Spreekt onze ‘eigenaardigheid’ je aan of ben je nieuwsgierig geraakt? We kijken er altijd naar uit om kennis te maken -en samen te werken- met gelijkgestemden.

Functie

Directeur

Betekenisvolle huisvesting realiseren met een team van mensen die elk vanuit hun eigen expertise maar gedeelde sociale betrokkenheid het beste, duurzame en betaalbare resultaat willen behalen…
Fantastisch om te doen!

Alle medewerkers